Afspraken

Plain dog  free icon

AFSPRAKEN EN/OF TIPS

 

Wij vinden het belangrijk dat uw hond zich goed voelt bij ons en nemen daarom onze tijd voor elke hond. U krijgt 15-30 min voor het einde van de trimbeurt een telefoontje zodat u weet wanneer u uw hond kan komen afhalen. Aanwezigheid van de baasjes tijdens de trimbeurt wordt enkel toegestaan tijdens de puppygewenning. 

 

 

Belangrijk voor het welzijn van uw hond

 

  • Laat uw hond goed uit voor u hem naar het trimsalon brengt. De behandeling zal enige tijd in beslag nemen en het is vervelend voor uw hond als hij zijn behoefte zolang op moet houden. 
  • Gelieve uw hond aan de leiband te houden wanneer u het trimsalon betreedt. 
  • Breng uw hond nooit met een volle maag. 
  • Indien uw hond loops is, een medische afwijking of een besmettelijke aandoening heeft, willen wij dat graag van tevoren weten zodat we hier indien nodig rekening mee kunnen houden. 
  • Als uw hond onlangs een operatie heeft ondergaan, raden wij u aan om bij de dierenarts even na te vragen of een verzorgingsbehandeling al weer mogelijk is.
  • Gelieve het ons te melden indien uw hond zich niet goed laat behandelen. Wij willen elke hond een kans geven, maar we zijn graag op voorhand op de hoogte van eventuele problemen zodat we hier tijdig op kunnen inspelen en incidenten kunnen vermijden. Indien nodig zal er gebruik gemaakt worden van een muilkorf. Kalmeringsmiddelen worden echter nooit toegediend, tenzij in overleg met een dierenarts en de eigenaar van de hond. 
  • Probeer uw hond zo droog mogelijk naar het trimsalon te brengen, aangezien een natte vacht niet behandelbaar is. In geval van een te natte vacht zal de hond eerst geföhnd moeten worden en bestaat de kans dat hier een supplement voor aangerekend zal worden. 
  • Mogen wij u vriendelijk vragen om uw hond preventief te behandelen tegen vlooien en teken om zo eventuele supplementen te vermijden. 
 
 

Gelieve ons ten laatste 24u op voorhand te verwittigen indien u verhinderd bent om zo andere mensen de kans te geven hun hond te laten trimmen en te vermijden dat we u alsnog een vergoeding moeten aanrekenen.