Afspraken

Halloween zwarte kat Gratis Icoon  Afspraken – Kat 

 
Wij vinden het belangrijk dat uw kat zich goed voelt bij ons en nemen daarom onze tijd voor elke kat. In belang van de kat vragen wij bij de eerste kennismaking dat het baasje erbij blijft. Bij de volgende beurt kan u eventueel naar huis en krijgt u 15-30 min voor het einde van de trimbeurt een telefoontje zodat u weet wanneer u uw kat kan komen afhalen.
 
Belangrijk voor het welzijn van uw kat
 
  • Als uw kat onlangs een operatie heeft ondergaan, raden wij u aan om bij de dierenarts even na te vragen of een verzorgingsbehandeling al weer mogelijk is.
  • Gelieve het ons te melden indien uw kat zich niet goed laat behandelen. Wij willen elke kat een kans geven, maar we zijn graag op voorhand op de hoogte van eventuele problemen zodat we hier tijdig op kunnen inspelen en incidenten kunnen vermijden. Indien nodig zal er een behandeling bij de dierenarts onder sedatie worden aangeraden. Kalmeringsmiddelen worden echter nooit toegediend, tenzij in overleg met een dierenarts en de eigenaar van de kat. 
  • Probeer uw kat zo droog mogelijk naar het trimsalon te brengen, aangezien een natte vacht niet behandelbaar is. In geval van een te natte vacht zal de kat eerst gedroogd moeten worden en bestaat de kans dat hier een supplement voor aangerekend zal worden. 
  • Mogen wij u vriendelijk vragen om uw kat preventief te behandelen tegen vlooien en teken om zo eventuele supplementen te vermijden. 
 

Gelieve ons ten laatste 24u op voorhand te verwittigen indien u verhinderd bent om zo andere mensen de kans te geven hun hond te laten trimmen en te vermijden dat we u alsnog een vergoeding moeten aanrekenen.